Selecteer een pagina

Verhalen

Mijn verhaal heeft vele hoofdstukken en thema’s.

De rode draad in mijn leven is de drive om me te blijven ontwikkelen om steeds meer ‘mezelf te zijn’.

Een deel van mijn verhaal gaat namelijk over ‘er niet bij horen’, niet durven uiten, over gevoelens van minderwaardigheid en onzekerheid.

Daar ben ik mee aan de slag gegaan en zo ging ik van piekeren naar rust in mijn hoofd, van onzekerheid naar zelfvertrouwen, van mezelf afsluiten naar gevoelens toestaan, van hoofd naar hart.

Ik ontdekte dat ik niet ‘raar’ of ‘anders’ ben maar gevoeliger ben dan ik dacht en ik leerde mezelf te accepteren zoals ik ben. Ik ging steeds meer leven vanuit een gevoel van vrijheid, rust, vertrouwen en blijheid. Dat gun ik iedereen.

Achter ieder mens zit een verhaal. En ik houd van verhalen, ze ontroeren, boeien en verwonderen mij. Wat heeft iemand meegemaakt en hoe gaat diegene hiermee om? Steeds opnieuw verwonder ik mij over de veerkracht en positiviteit van mensen. Wat ik heb gezien is dat naast karakter en opgedane ervaringen, ook het maken van keuzes een grote rol speelt in het verloop van je levensverhaal.

Graag luister ik naar jouw verhaal en kijk ik met je mee wat er voor nodig is om jouw verhaal een  nieuwe richting te geven.

Nancy van der Zeijden.

Leerkracht of maatschappelijk werker?

Als kind wilde ik altijd al juf worden dat leek me zo leuk; stickers uitdelen, het gezellig maken in de klas. Als puber twijfelde ik… maatschappelijk werker, mensen helpen sprak mij ook aan. Het werd de PABO en aansluitend heb ik met veel plezier 15 jaar als leerkracht gewerkt. Wat ik vooral belangrijk vond was het creëren van een gezellige en geborgen sfeer in de klas.

Na 15 jaar stopte ik als leerkracht en volgde ik diverse opleidingen. Nu werk ik als coach & trainer, zodat ik anderen kan helpen en iets kan leren. Een combinatie waarbij voor mij mijn passie samenkomt.

Zin In Informatie;

Opleidingen

PABO
Internationaal gecertificeerd NLP trainer
Transpersoonlijke Coaching & Counseling (1 & 2)
Wandelcoaching

Cursussen

Cognitieve gedragstherapie
Creatieve therapie
RET
Enneagram
Voice Dialogue
Intuitieve ontwikkeling
Mindfulness

 

Geniet moment:

Koffiepauze met iets lekkers & een tijdschrift 

 

Archieven

Categorieën

  • Geen categorieën

Zii-Expressie

Plaats 5A
2675CJ Honselersdijk
T: +316-52266636
E: info@zii-expressie.nl

Zii-Expressie

Plaats 5A
2675 CJ Honselersdijk

T: +316-52266636
E: info@zii-expressie.nl

BTW: NL179726870B01
Kvknr: 65484355

Accepteer marketing-cookies om facebook te bekijken.